<
From version < 5.2 >
edited by Thomas Mortagne
on 2010/11/23
To version < 6.1 >
edited by Thomas Mortagne
on 2017/03/24
>
Change comment: Fix jira URLs

Summary

Details

Page properties
Content
... ... @@ -36,7 +36,7 @@
36 36  
37 37  = Known issues =
38 38  
39 -* [[Bugs we know about>>http://jira.xwiki.org/jira/secure/IssueNavigator.jspa?reset=true&&type=1&pid=10010&resolution=-1&sorter/field=updated&sorter/order=DESC]]
39 +* [[Bugs we know about>>https://jira.xwiki.org/jira/secure/IssueNavigator.jspa?reset=true&&type=1&pid=10010&resolution=-1&sorter/field=updated&sorter/order=DESC]]
40 40  
41 41  = Backward Compatibility and Migration Notes =
42 42  
... ... @@ -48,7 +48,7 @@
48 48  
49 49  * Standalone/inline Macro parsing has been fixed.(((
50 50  {{error}}
51 -There has been a [[bug>>http://jira.xwiki.org/jira/browse/XWIKI-5050]] that appeared when we released the new XWiki Syntax 2.0 several releases back and which we've finally fixed in this release. Basically if you had a macro followed by a new line and then another macro, both macros were considered as being standalone. This is now fixed and they are correctly considered by the parser as inline. More specifically if you were previously using a standalone macro (such as the TOC macro or the HTML macro) and your macro wasn't separated from a previous macro by at least 2 new lines, it'll now fail to render.
51 +There has been a [[bug>>https://jira.xwiki.org/jira/browse/XWIKI-5050]] that appeared when we released the new XWiki Syntax 2.0 several releases back and which we've finally fixed in this release. Basically if you had a macro followed by a new line and then another macro, both macros were considered as being standalone. This is now fixed and they are correctly considered by the parser as inline. More specifically if you were previously using a standalone macro (such as the TOC macro or the HTML macro) and your macro wasn't separated from a previous macro by at least 2 new lines, it'll now fail to render.
52 52  
53 53  In addition, several pages that are part of the XWiki Enterprise default XAR were not written correctly and didn't have these 2 new lines as mentioned above. We've fixed these pages too but you'll need to make sure you import them in your existing wiki (if you're upgrading) since otherwise these pages will fail to display correctly. These pages are:
54 54  * XWiki.ClassSheet

Get Connected